Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Zrcadlo.blogspot.com - Archív textů za rok 2014

Leden 2014
Suďte se! Jen tak bude líp / Ať si dítě klidně umře, hlavně že je rodina pohromadě / Proč platí jídlo v nemocnicích zdravotní pojišťovny? Bůh ví / Novináři, přestaňte nám konečně lhát o nezávislosti médií...

Únor 2014
Pozemky: Úřední šiml rozhoduje, kdo pohádkově zbohatne / Zuzana Navarová: 3 písničky z YouTube / Hitler a spol. v TV dokumentech – Povrchní podívaná / Státní výstavba bydlení zvedne zaměstnanost a pomůže rozpočtu.
.
Březen 2014
Kde najít dobrou hudbu? Last.fm: Zapomenutá sociální síť / Proč s Ruskem byly, jsou a budou problémy / Vláda: Maminky od malých dětí hurá do práce! / Proč za komunistů nebyly banány a mandarinky?

Duben 2014
VŠ vzdělání pro každého - Proč? Cui bono? / Jak uspořádat svatbu, nenechat se okrást a užít si to / Katolická církev: Doktor Jekyll i pan Hyde / Internet od Vodafonu: Funkční nouzové řešení, nic víc.

Květen 2014
Co udělá radost nezaměstnanému? Cinknuté výběrové řízení / Tomáš Klus: Něco jako Nohavica / Bulvární okénko: Kdo opravdu zabil Ivetu Bartošovou...

Červen 2014
Knížky na letošní prázdniny: Tučková, Simmel a Tolstoj / Ukrajina - Kdo vrtí psem? / Česko hledá politickou superstar. Marně.

Červenec 2014
Čtenářský deník - Betty Mahmoody: Bez dcerky neodejdu / Čtenářský deník - J. M. Simmel: Láska je jen slovo / Čtenářský deník - L. N. Tolstoj: Vojna a mír / Cesta na Mars jako globální reality show / Tribun.name - Český blog, který zraje jako víno.

Srpen 2014
Výlet na Žítkovou - Tip pro uklidnění mysli / Jen počkej, zajíci! - Nejvypečenější díly z YouTube / Čtenářský deník: L. N. Tolstoj - Anna Karenina / Firma BAŤA v roce 2014 - Zakladatel se obrací v hrobě.

Září 2014
Paul Verlaine: Podzimní píseň (překlad František Hrubín) / Čtenářský deník: L. N. Tolstoj - Sevastopolské povídky / Nedaleko Žítkové - Bojkovice a Luhačovice / Evropská unie a NATO: Je jen otázkou času, kdy nás zradí.

Říjen 2014
Fenomén Underground na ČT art - Od mániček k muslimským šátkům / Jak žít? / DPMP – Šmejdi řidiči a prokletá SMS jízdenka / Ukrajinu jsme prosrali, slavně zvítězíme nad ebolou a Islámským státem...

Listopad 2014
České národní zájmy? Odpověď je přece jasná / Kalousek boduje, kampaň proti Zemanovi mu vychází / Kdo nejvíc věří Danielu Landovi? Jeho odpůrci / Kdy začíná dávno?

Prosinec 2014
České století - Kdo neví, co chce, těžko toho dosáhne / Kníže pornofolku Záviš - 3 písničky z YouTube / 10 nejčtenějších článků roku 2014.

Kam dál?
Zrcadlo.blogspot.com - Archív textů za rok 2013

Štítky:

Diskuse o článku Zrcadlo.blogspot.com - Archív textů za rok 2014



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku