Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Písničky z pohádek na YouTube - 1.díl

Jak už jsem onehdy psala na mikroblog, vědění je pesimistické a optimismus je aktem vůle. Někdy však není zrovna jednoduché se v tom našem nedokonalém světě optimisticky naladit. Ty správné iluze, které k tomu potřebujeme, v nás mohou obnovovat a posilovat právě pohádky, v jejichž kouzelném světě spravedlnost, dobro a láska vítězí a každý dostane, co si zaslouží.

Někdy je taky hezké prostě se jen vrátit do dětství a podívat se na ty naše staré hrdiny, jak se v těch svých pohádkách mají... Tak jestli na to máte právě chuť, pojďte se s námi podívat na pár písniček z našich oblíbených pohádek. Tenhle díl je první a je to všehochuť těch, které mám ráda já (a že bylo fakt těžké vybrat jenom 8!). Tak úsměv na rty a únik z reality teď! :)

Holden Caulfield:
"Brzy Vás čeká pokračování, do kterého vyberu svoje favority já. Určitě se můžete těšit na Královské reggae a na mou obzvlášť oblíbenou Dělání."

PS: Pozor, slabší povahy, zvláště je-li správná kombinace hvězd, mohou i slzu uronit. :o) Na druhou stranu však pevně věřím, že vybrané ukázky u vás vyloudí úsměv na rtech :)

Co takhle svatba, princi? - Urozenost lidského srdce


Princezna ze mlejna - Jdu cestou necestou


Zlatovláska - Já ti prstýnek dám


Princové jsou na draka - Jestli to nebude láska


Ať přiletí čáp, královno! - Cesta ke štěstí


Písničky z pohádek na Youtube - 2. díl
Písničky z pohádek na Youtube - 3. díl


Komiks Vesnička - Horákovi
Stránky komiksu Vesnička

Štítky:

Diskuse o článku Písničky z pohádek na YouTube - 1.díl



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku