Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Soutěž: Motto léta 2009 - zahájení

Vyhlašujeme soutěž o 3 nejlepší motta (hesla, kréda, předsevzetí...) na letošní léto. Prostě a jednoduše nám napište, co od léta očekáváte, jaké chcete, aby bylo, základní myšlenku na následující 2 měsíce, po čem toužíte, co přejete svým blízkým nebo třeba celému světu...

Nemusí to být rýmovačka, kreativitě se meze nekladou, jediné omezení je v rozsahu: maximálně 160 znaků včetně mezer a interpunkce (jak jste zvyklí u sms).

Na co se mohou těšit 3 nejlepší? Každý dostane 2 lístky na noční prohlídku hradu Karlštejna spojenou s koncertem folk-rockové skupiny Tichá domácnost a komorního souboru Nebia. Datum konání: Sobota 18. července. Lístky do soutěže věnuje Správa státního hradu Karlštejna.

Máme po uzávěrce.



Soutěž ukončena.


Neposílejte další příspěvky, podívejte se na výsledky soutěže
.

Uzávěrka pro zasílání je v neděli 28. června. V pondělí 29. června uveřejníme 7 nejlepších a naši čtenáři budou mít týden na hlasování, z něhož vzejde celkové pořadí. To bude známo 6. července 2009.

Mimochodem: pokud se Vám nechce čekat do 18. 7., můžete skupinu Tichá domácnost vidět třeba již 6. července od 20:00 na pohádkovém hradě Křivoklátě. Podrobnosti zde.

Děkujeme za spolupráci hlavnímu manažerovi koncertní šňůry po českých památkách Vladimíru Lachoutovi - www.lachout.com.

Prezentace Tiché domácnosti a komorního souboru Nebia

Komiks Vesnička - Emil a jeho motto na léto.
Stránky komiksu Vesnička

Štítky:

Diskuse o článku Soutěž: Motto léta 2009 - zahájení



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku