Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Tipy na fotbal: Stránky, kde předpovídají výsledky

Touha přečůrat provozovatele hazardu je stará jako hazard sám. Skeptikové tvrdí, že to nelze. Tipující je v matematické nevýhodě, kvůli které nemůže být dlouhodobě v plusu. Na druhé straně kolují legendy o lidech živících se sázením. Pokud takoví jedinci opravdu existují, nevytrubují to. Proč taky?

Na Netu je spousta stránek, které předpovídají výsledky (nejen) fotbalových zápasů. Z českých luhů a hájů bohužel před nějakou dobou zmizel legendární web Fčelaři a server, kde by se někdo zabýval v takovém rozsahu předpovídáním výsledků u nás chybí. Tipy uživatelů najdete třeba na liga.cz, ale tyto stránky doporučuji spíše ke studiu statistik, mají je pěkně zpracované včetně porovnání kurzů různých sázkovek.

Zabrousíme tedy do zahraničí. Rovnou napíšu, že stránky, jejichž tipy by bylo možno stylem cvičená opice všechny podávat a být v balíku, neexistují. Předpovědi mohou inspirovat, dají se z nich po úvaze vyzobat zajímavé zápasy.

Extrémně nevýhodné kurzy českých sázkovek, které bývají nezřídka (po započítání manipulačního poplatku) u jednotlivých zápasů i o 20% nižší než u konkurence ve světě, neskýtají příliš možností k zisku. Berte to v úvahu.

Vysvětlení: Under, over 2,75 a 3 + asijský handicap

Tyto druhy sázek se na níže uvedených stránkách občas vyskytují, proto se pokusím stručně vysvětlit, o co jde. Asi všichni známe tipy na počet gólů under - over 2,5. Co ovšem znamenají hodnoty 2,75 nebo 3? U celého čísla se při shodě vrací vklad. U tří čtvrtin jde polovina vkladu na nejbližší vyšší počet gólu a druhá polovina na o jeden gól více (často bývá značeno over 2,5 and 3). Příklad: Vsadíte 20,- Kč na over 2,75. Padnou 3 góly. Jedna polovina sázky se Vám vrátí, druhá je vynásobena patřičným kurzem. Když padne 4 a více branek, násobí se kurzem celá sázka.

Obdobně u tzv. asijského handicapu, kdy se po skončení zápasu buď přičítá nebo odečítá k počtu gólů, jež mužstvo vstřelilo, příslušné číslo.

Podle čeho jsem vybíral stránky zveřejňující tipy na fotbal

Dlouhodobá ziskovost se u téměř všech pohybuje v řádech procent. Jak jsem tedy vybíral? Podle přehlednosti stránek, dostupnosti archívu tipů (kdo archív tají, ví proč) a v neposlední řadě i dle jazyka (azbuku nezvládám). Samozřejmě jsem vynechal weby s tragickou úspěšností.

Soccervista.com

Tyto stránky Vám servírují archív tipů na stříbrném podnose. Předpovídají nejen klasické 102, ale také under/over a přesné výsledky. Škoda jen, že není u položek archívu na první pohled jasné, co bylo OK a co ne.

Valuepunter.com - Value bets

Zde naleznete menší počet tipů, které jsou údajně pečlivě vybírány dle podrobné statistické analýzy, výkonnosti a stavu týmů. To by mělo poskytnout matematickou výhodu. V minulých letech byli v mírném zisku, letos hlásí (viz Bet records) ztrátu. Poslední dobou se jim daří, snad to doženou. Aktualizováno: Tento web bohužel v současné době spí.

Prosoccer.gr

Podobný web jako výše zmiňovaný Soccervista. Výhodou je, že u odehraných zápasů zvýrazňují, vyšel-li tip či ne. Zajímavý je také přepočet kurzů na procenta.

Nestačilo Vám to?

Pokud hledáte více tipů na fotbal nebo předpovědi výsledků jiných sportů, navštivte tuto stránku. Pošušňáte si.

Máte-li svého jasnovidného oblíbence, podělte se o jeho adresu v diskusi pod článkem. Zbohatnete-li na základě některého z výše zmíněných odkazů, očekávám od Vás tučný bakšiš :)

Kam dál?
Jak lidi legálně oškubat o prachy a jak zbohatnout

Štítky: ,

Diskuse o článku Tipy na fotbal: Stránky, kde předpovídají výsledky



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku