Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Sega emulátor: Legendární hry na Vašem PC (2. díl)

Sérii článků o emulátorech legendárních konzolí (Sega, SNES, Nintendo 64) si přečetlo přes 3 000 lidí. Jak je vidno, nejde o mrtvou tématiku. Ostatně gamesky, které se na těchto mašinách daly kalit, jsou již (s trochou nadsázky) součástí kulturního děditství lidstva. Onehdy jsem například zaznamenal odkazy na ně v seriálu Big Bang Theory.

Her je nepřeberné množství, na většině serverů jsou tříděny pouze abecedně nebo naprosto nedostatečně. Proto jsem se dnes rozhodl upozornit na další tři obzvláště vypečené, které jste si mohli v minulém tisíciletí zahrát na konzolách Sega Mega Drive (Genesis).

Co se týká emulátoru (program, pod nímž hry běží na PC), podrobněji se o něm zmiňuji v prvním díle (viz níže). Z toho důvodu sem dávám jen odkaz ke stažení.

Shinobi 3 - Return of the Ninja Master

Třetí pokračování série Shinobi je dle mého názoru nejzdařilejší. Chodička, kde protivníky ničíte na dálku nebo (není-li čím házet) starou poctivou řežbou, obsahuje spoustu různorodých levelů a překvapení. Najdete ji třeba tady.
Shinobi 3 - ilustrační foto
Shinobi 3 - ilustrační foto

M.U.S.H.A.

Klasické letadlo. Sbíráte vylepšení a zabíjíte prohnané nepřátele, kteří hlavně na koncích kol opravdu píšou. Velice pěkně hratelné, určitě se obstojně vyblbnete :) Vyzkoušejte, uvidíte.
M.U.S.H.A. - ilustrační foto
M.U.S.H.A. - ilustrační foto

Mazin Saga

Nenechal jsem se otrávit slabším začátkem a nic moc grafikou. Dobře jsem udělal. Odměnou mi byla stará mlátička, kde věci nejsou tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Odkaz máte zde.
Mazin Saga - ilustrační foto
Mazin Saga - ilustrační foto

Kam dál?

Sega emulátor - Legendární hry na Vašem PC (1 .díl): Pac-Man, Mortal Kombat, Contra4


Sega, SNES a Nintendo 64 emulátor - upozornění k odkazům

Štítky: , ,

Diskuse o článku Sega emulátor: Legendární hry na Vašem PC (2. díl)



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku