Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Nintendo 64 emulátor: Konec zlatých časů konzolí (2. díl)

Mortal Kombat 4, Monster Truck Madness, Wipeout...

Trilogii druhých dílů článků o emulátorech herních konzolí (předchozí naleznete v levém menu) musí logicky zakončit Nintendo 64 emulátor.

Ačkoli od uvedení Nintenda 64 na trh se již více než 15x otočilo kolo letokruhu, směle se může poměřovat s některými současnými konzolemi. Nejsem znalec, ale to, co jsem onehdy zahlédl přes rameno v autobuse na Playstation Portable, svou grafikou i celkovým pojetím Nintendo 64 o mnoho nepřekonávalo, snad jen přibylo vyspeedovanosti a záblesků á la Pokémon. Nenechte se vystrašit přiloženými náhledy, v pohybu vypadají hry o mnoho lépe.

Zdařilým emulátorem pro Nintendo 64 je Project64, který je dispozici třeba tady. Funguje bez problémů v XP, Vistách i Windows 7. Stačí jen nastavit ovládání pomocí Možnosti - Vstupní plugin a můžete jít na to.

Monster Truck Madness 64

Monster Truck Madness je jednou z mála zdařilých gamesek od Microsoftu. Před lety ještě softwarový gigant neměl vlastní konzoli, proto došlo k vytvoření verze pro Nintendo 64. Máte ji například zde.
Monster Truck Madness 64
Monster Truck Madness 64 - ilustrační foto

Mortal Kombat 4


Původní hrou Mortal Kombat se zabývám ve článku Sega emulátor: Legendární hry na Vašem PC (1. díl). Čtyřka zachovává vše dobré z minulosti (především skvělou hratelnost a atmosféru), navíc přidává další bojovníky + vylepšený vzhled. Vyzkoušejte, nebudete litovat.
Mortal Kombat 4
Mortal Kombat 4 - ilustrační foto

Wipeout 64

Wipeout 64 se hodně podobá závodničce Aero Gauge, kterou zmiňuji v prvním dílu (viz níže). Krom zběsilého tempa nabízí lepší ovladatelnost a spoustu zajímavých tratí. Najdete ji tady. Pokud máte v emulátoru s rychlostí problém, zkuste pomocí klávesy F4 vypnout či zapnout její omezovač.
Wipeout 64
Wipeout 64 - ilustrační foto

Kam dál?
Nintendo 64 emulátor - Konec zlatých časů konzolí (1. díl): Army Men, Star Soldier, Aero Gauge

Sega, SNES a Nintendo 64 emulátor - upozornění k odkazům

Štítky: , ,

Diskuse o článku Nintendo 64 emulátor: Konec zlatých časů konzolí (2. díl)



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku