Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

10 nejčtenějších článků roku 2011

Dalších 12 měsíců existence stránek Zrcadlo.blogspot.com je za námi. Proto přichází opět (letí to pekelným tempem) čas bilancovat. Letos jsme (do 19. prosince) přivítali více než 238 000 návštěvníků, což představuje nárůst o 68 % oproti stejnému období loni a trojnásobek čtenářů ve srovnání s rokem 2009.

Které články byly v roce 2011 ty nejčtenější?

Tipsportca /Tipšestka/ versus Sportka: Kde vyhrajete víc?

Od doby, kdy vznikl tento text, se udála spousta změn. Tipsport se kreativně (spíše by se nabízelo slovo kreaturně) snažil vylepšit svou loterii, leč došlo na má slova a zájem lidí velmi rychle opadl. Tržní podíl Tipšestky v řádech jednotek procent mě k dalším aktualizacím skutečně nemotivuje.

Jak přeložit titulky pomocí Google překladače

Zrovna dnes jsem překládal ze španělštiny titulky k velmi dobře hodnocenému filmu Přepadení (L'Assaut). Návod pořád funguje.

Proč pobírají někteří Romové vysoké sociální dávky?

Čekal jsem rozhořčené reakce bandy blbů, kteří vždycky trpí verbálním průjmem, zahlédnou-li slovo Cikán nebo Rom. Místo toho pěkná návštěvnost a i nějaký ten Like z Facebooku.

5 důvodů proč nebydlet v paneláku

Čas mi dává za pravdu. Jsme v našem podkroví na vesnici daleko spokojenější, máme víc místa, dokonce to vychází o nějakou tu korunu levněji (i po započítání nákladů na dopravu).

Recept: Špenátová pizza se smetanou

Akorát jednu nevýhodu výše zmíněné bydlení má. Chybí nám klasická trouba. V ohřívadle zvaném mikrovlnka si nezaslouží být nic pečeno.

Písničky od legendární skupiny Katapult - video z YouTube

Tady jsem velice překvapený. Měl jsem za to, že krom pár fajnšmekrů (včetně mé maličkosti) a smradlavců v riflových bundách (vzor 1988) už ze 2/3 vymřelý Katapult nikoho nezajímá. Omyl. Olda Říha je věčný.

Inspirováno Hušákem: Lesk a bída českých zbohatlíků

Ještě než se Aleš Hušák odporoučel na smetiště dějin, nechal jsem se jím inspirovat. Bohužel (někteří) podobní experti okresního formátu stále nemizí. Snad to krize zařídí.

Zateplení domu a plastová okna: Co před Vámi jinde tají

Čím víc zateplených objektů (především těch starších) navštěvuji, tím víc se musím za tento článek chválit :)

Délka života: DŮKAZ, že za socialismu nebylo lépe

Chcete jednou pro vždy utnout debaty o tom, kdy bylo lépe? Inspirujte se, zaručeně pak budete za intelektuála. Nebo aspoň někoho pěkně pozlobíte.

Co všechno je špinavější než záchodové prkénko

Ani navýsost filozoficky laděné texty nemají o čtenáře nouzi. Tento je nejpádnějším důkazem.

Kam dál?
10 nejčtenějších článků roku 2010

Štítky: ,

Diskuse o článku 10 nejčtenějších článků roku 2011



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku